´╗┐


artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

123 (siji loro telu) (feat. simon) lyrics – nella kharisma

rasane dadi bujang tuo
ati ngenes pikiran werno-werno
bengi ra iso turu, awak nganti kuru
pengen kudang kowe bocah ayu

duh kangmas opo wes ora kuat
rasane ngampek kowe sambat
becik enggal kawin milih sak karepe
rondo opo prawan podo wae

kok mumet ngerasakke uripku koyo ngene
kalau pengin ngerabi rabi karo wong ayu
tapi kenyataanne aku nemu rondo lemu
uwis lemu yo ra ayu
tapi piye maneh iki wes dadi nasibku
prawan rondo tak pikir rapopo bagiku
lilo ra lilo aku kudu tetap lilo
gelem ra gelem timbang dadi bujang tuo

siji loro telu pancen wes dadi nasibku
siji loro telu oleh bojo rondo lemu
siji loro telu pancen wes dadi nasibku
siji loro telu oleh bojo ora ayu

ojo gelo mas, ojo gelo
senajan lemu keno kanggo konco turu

ela elo jas buka blankon ijo
ela elo pancen enak yen duwe bojo
ela elo iwak pitik rempelo ati
saben bengi awakku kesel dipijeti

duh kangmas opo wes ora kuat
rasane ngampek kowe sambat
becik enggal kawin milih sak karepe
rondo opo prawan podo wae

kok mumet ngerasakke uripku koyo ngene, kalau pengin ngerabi rabi karo wong ayu
tapi kenyataanne aku nemu rondo lemu, uwis lemu yo ra ayu
tapi piye maneh iki wes dadi nasibku, prawan rondo tak pikir rapopo bagiku
lilo ra lilo aku kudu tetap lilo, gelem ra gelem timbang dadi bujang tuo

siji loro telu pancen wes dadi nasibku
siji loro telu oleh bojo rondo lemu
siji loro telu pancen wes dadi nasibku
siji loro telu oleh bojo ora ayu

ojo gelo mas, ojo gelo
senajan lemu keno kanggo konco turu

ela elo jas buka blankon ijo
ela elo pancen enak yen duwe bojo
ela elo iwak pitik rempelo ati
saben bengi awakku kesel dipijeti

/ nella kharisma lyrics