generasiku lyrics – kru

yeah!
it’s me again dengan satu new tempo
siang malam gegar speaker di radio
bila beatman bagi greenlight go
mc normy dan kru akan ligat macam yo yo
rap!
is kru punya konsep
lirik berpuisi peralatan muzik hi-tech
canggih!
kru takkan letih
rap all night walau berpeluh pun tak boleh
hentikan!
bcuz the kru is on the run
microphone is my gun
mat jiw*ng tak terlawan
kerana beat nie keras mereka mesti rimas
tetapi penyokong kru akan semakin cergas
ok p*ss!
aku sudah lepas da first task
bersedia untuk rangkap kedua sebelum terlepas
bersatu kita teguh bercerai kita roboh
kalau ready kata yo!
konsep hard rap kita bo!
***
generasiku
go!go!go!go!
dari bandar ke bandar konsert kru sedang bergema
menggegarkan irama rap dari j.b. ke kangar
seperti pendekarku tewaskan law*nku
lirikku ilmuku dan lidahku kerisku
cool!
cuz i’m all about the demo
beat bermula aku kan buka step solo
dance!
this is the masterplan
aku berdiri depan band
aku pakai ray ban
yo trend!
ini lagu generasiku
ini lah masaku masa untuk kru
ini kru pesanan kepada lu
penyokong kru
i really love y.o.u.
you know it’s true,bersama kita maju
untuk mencapai impian kita perlu bersatu
bersatu kita teguh ,bercerai kita roboh
kalau ready kata yo! konsep hard rap kita bo!
***
yeah?
generasiku
go! go! go! go!
check it out,
cause i’m all about the demo
siang malam gegar speaker di radio
bila beatman bagi greenlight go
beat bermula, aku’kan buka step solo
dance!
this is the masterplan
aku berdiri depan band aku pakai rayban
seperti pendekar ku tewaskan law*nku
lirkku ilmuku dan lidahku kerisku
rap!
kru takkan letih
rap all night
walau berpeluh pun tak boleh
hentikan!
bcuz the kru is on the run
microphone is my gun
mamat fit tak terlawan
bersatu kita teguh bercerai kita roboh
kalau ready kata yo!
konsep hard rap kita bo!
generasiku?
go! go! go!
song: blackmore + lord + glover + paice + yusry + edry
lyricz: norman

/ kru lyrics