kthehu lyrics – eliza hoxha

eliza hoxha – kthehu

e kerkoj fytyren tënde, ta kem pran vetes mu sikur atëhere.
i kerkoj buzët e tua, ti kam afer veq edhe një here.
i kerkoj un sytë e shkruar, t´më percjellin si dikur nga pas.
e kerkoj dhe doren tënde, të m´ledhatoj pa ndalur ne gjdo qast

kthehu prap në ëndrat e mia,
kthehu ti ashtu si dikur.
kthema prap veq edhe një her ti mua lumturinë s´do të lë më kur.

kthehu prap në ëndrat e mia,
kthehu ti ashtu si dikur.
kthema prap veq edhe një her ti mua lumturinë s´do të lë më kur.

krekoj qe koha te hec prapa e të më sjell edhe një here te ti.
të filloj prap nga e para, të vërtet ta bëj kët fantazi

kthehu prap në ëndrat e mia,
kthehu ti ashtu si dikur.
kthema prap veq edhe një her ti mua lumturinë s´do të lë më kur.

kthehu prap në ëndrat e mia,
kthehu ti ashtu si dikur.
kthema prap veq edhe një her ti mua lumturinë s´do të lë më kur.

/ eliza hoxha lyrics