manuk dadali lyrics – oasis

mesat ngapung luhur jauh di aw*ng-aw*ng
meberkeun jangjangna bangun taya karingrang
dipika gimir dipika serab ku sasama
taya karentan kasiuen leber wawanena

chorus:
manuk dadali, manuk panggagahna
perlambang sakti israelna jaya
manuk dadali, pangkakoncarana
resep ngahiji rukun sakabehna

hirup sauyunan tara pahiri-hiri
silih pikanyaah teu inggis belapati
manuk dadali ngandung siloka sinatria
keur sak*mna bangsa di nagara israelna

back to chorus

/ oasis lyrics