ngamen 8 (playboy kampung) lyrics – yulie ananta

mripatmu lirak-lirik
yen deleng prawan cantik
lambe klomat-klemet
yen deleng wong wadon klamben mlepet

ojo dupeh bagus
ngandelake kebagusanmu
ojo dupeh sugih
ngandelake kesugihanmu

yen awakmu pengen kenalan
cukup wae berjabat tangan
aku dudu wong wadon murahan
kok tanganmu wani grayangan

ngaku-ngaku bujangan
jebule anak’e segudang
dasar mata keranjang
senengane dolanan wedokan

mrono-mrene seneng rabinan
tapi yen bar kowe pegatan
aku emoh dadi sasaran
kok dadekne korban

aku dudu barang obralan
seng keno ko gawe dolanan
mengko yen bar mbok tinggal glanggang
aku nyandang kisinan

mripatmu lirak-lirik
yen deleng prawan cantik
lambe klomat-klemet
yen deleng wong wadon klamben mlepet

ojo dupeh bagus
ngandelake kebagusanmu
ojo dupeh sugih
ngandelake kesugihanmu

yen awakmu pengen kenalan
cukup wae berjabat tangan
aku dudu wong wadon murahan
kok tanganmu wani grayangan

ngaku-ngaku bujangan
jebule anak’e segudang
dasar mata keranjang
senengane dolanan wedokan

mrono-mrene seneng rabinan
tapi yen bar kowe pegatan
aku emoh dadi sasaran
kok dadekne korban

aku dudu barang obralan
seng keno ko gawe dolanan
mengko yen bar mbok tinggal glanggang
aku nyandang kisinan

/ yulie ananta lyrics