pitik tukung lyrics – jawa tengah

pitik tukung

aku duwe pitik, pitik tukung
saben dina, tak pakani jagung
petok gogok petok petok ngendhog siji
tak teteske,kabeh trondhol dhol dhol
tanpa wulu, megal-megol gol gol gawe guyu

aku duwe pithik cilik wulune brintik
cucuk kuning jengger abang tarung mesti menang
sopo wani karo aku musuh pithikku

/ jawa tengah lyrics