tokecang lyrics – jawa barat

tokecang tokecang bala gendir tosblong
angeun kacang sapependil kosong

aya listrik di masigit meuni caang katingalna
aya istri jangkung alit karangan dina pipina

tokecang tokecang bala gendir tosblong
angeun kacang angeun kacang sapependil kosong

/ jawa barat lyrics