artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

kelayung layung lyrics – new pallapa

ono tangis kelayung-layung
tangise wong kang wedi mati
gedhongono kuncenono

yen wis mati mongso urungo
ditumpakke kereto jowo
rodane roda menungso
ditutupi ambyang-
ambyang
disirami banyune
kembang
duh gusti allah
kulo nyuwun pangapuro
ning sayange wis ora ono guno
ditumpakke kereto jowo
rodane roda menungso
ditutupi ambyang-
ambyang
disirami banyune
kembang
duh gusti allah
kulo nyuwun pangapuro
ning sayange wis ora ono guno
ditumpakke kereto jowo
ha a a a a a a …
ditutupi ambyang-
ambyang
disirami banyune
kembang

/ new pallapa lyrics