artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

sayang 4 lyrics – nella kharisma

Loading...

yen ono adem angin
sumeripit ngelus pipimu
iku tondone kangenku
sing tansah nganti ati tekamu

naliko wayah bengi
mripatku ora biso merem
mergo kangenku kependem
tansah pengen nyanding sak kedep wes marem

tak jaluk neng kono
kowe sayang tetep dadio lintang
tansah madangi tresnoku
lan ojo nganti atimu bimbang

lan semono ugo
neng kene sayang tansah dadi kembang
nebar w-ngine roso kangen
lan tresno mung kanggo kowe sayang

yen ono adem angin
sumeripit ngelus pipimu
iku tondone kangenku
sing tansah nganti ati tekamu

naliko wayah bengi
mripatku ora biso merem
mergo kangenku kependem
tansah pengen nyanding sak kedep wes marem

tak jaluk neng kono
kowe sayang tetep dadio lintang
tansah madangi tresnoku
lan ojo nganti atimu bimbang

lan semono ugo
neng kene sayang tansah dadi kembang
nebar w-ngine roso kangen
lan tresno mung kanggo kowe sayang

tak jaluk neng kono
kowe sayang tetep dadio lintang
tansah madangi tresnoku
lan ojo nganti atimu bimbang

lan semono ugo
neng kene sayang tansah dadi kembang
nebar w-ngine roso kangen
lan tresno mung kanggo kowe sayang

/ nella kharisma lyrics