artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

talak siji lyrics – nella kharisma

Loading...

tetes banyu moto koyo banjiri b-mi
ora keroso tekane lingsir wengi
tekane wulan lintang raiso madhangi
petenge ati iki nelongso

jeru tengah samudra iso dijajaki
ati mok gawe loro raono sing ngerti

nerimo aku nerimo
kowe gawe loro, kowe gawe nelongso
saikine nyanding wong liyo

cukup cukup s-m-ne
urip karo kowe yen kepengen balen
kulo nyuwon sepuntene

tresno wes mok cidrone, kowe nalak siji
panas panase geni sek panas ati iki

jeru tengah samudra iso dijajaki
ati mok gawe loro raono sing ngerti

nerimo aku nerimo
kowe gawe loro, kowe gawe nelongso
saikine nyanding wong liyo

cukup cukup s-m-ne
urip karo kowe yen kepengen balen
kulo nyuwon sepuntene

tresno wes mok cidrone, kowe nalak siji
panas panase geni sek panas ati iki

tetes banyu moto koyo banjiri b-mi
ora keroso tekane lingsir wengi

/ nella kharisma lyrics